Boer to Business

Kei lekker lokaal verkopen

Wil je als horecaondernemer of winkelier meer doen met lokale producten uit Brabant? Op deze pagina vind je inspiratie voor horeca en retail die kiezen voor streekproducten van boeren en makers van hier.

Je leest hier over trends in de horeca, tips voor lokale productpresentatie in je winkel, ontwikkelingen in de korte keten en succesvolle voorbeelden van collega’s.

Lokaal verkopen is niet alleen lekker en vers, het maakt je aanbod uniek en zorgt voor een sterke band met je omgeving. Steeds meer klanten kiezen bewust voor producten met een verhaal, en dat verhaal begint hier.

De driehoek
Boer to Business

Kei lekker lokaal verkopen

Wil je als horecaondernemer of winkelier meer doen met lokale producten uit Brabant? Op deze pagina vind je inspiratie voor horeca en retail die kiezen voor streekproducten van boeren en makers van hier.

Je leest hier over trends in de horeca, tips voor lokale productpresentatie in je winkel, ontwikkelingen in de korte keten en succesvolle voorbeelden van collega’s.

Lokaal verkopen is niet alleen lekker en vers, het maakt je aanbod uniek en zorgt voor een sterke band met je omgeving. Steeds meer klanten kiezen bewust voor producten met een verhaal, en dat verhaal begint hier.

De driehoek
Scroll to Top