Zorgboerderij de Laarhoeve – Diessen

In een prachtige keuken, onder professionele begeleiding en liefde van Judy Kerkhofs werken zo’n vijfentwinting talenten met een arbeidsbeperking. Volgens authentiek recept worden groente en fruit uit de streek verwerkt tot verschillende heerlijke producten.

Bijzondere ambachtelijke
producten met liefde en zorg
verwerkt

Over de Laarhoeve

Op het beschermende terrein van Ontwikkelboerderij de Laarhoeve in Diessen komen landbouw en zorg op unieke wijze samen. In een prachtige keuken, onder professionele en liefdevolle begeleiding van Judy Kerkhofs, werken zo’n vijfentwintig talenten met een arbeidsbeperking. Een belangrijke ambitie van De Laarhoeve is om samen met leveranciers en afnemers ketens te verkorten en zo meerwaarde te creëren. De zorgboerderij teelt klein fruit en seizoensgroenten, zoals rabarber en zorgt voor verwerking van streekproducten voor een groot aantal (met name fruit)telers uit de omgeving. Ook produceert De Laarhoeve voor Natuurlijk Tomaat en omeletten voor Lekker’nei.

Het streekproduct: producten volgens authentiek recept uit eigen keuken

Diverse soorten chutney, compote, jam en relish

Volgens authentiek recept worden eieren, groenten en fruit uit de streek verwerkt tot verschillende heerlijke producten, waaraan geen geur-, kleur- of smaakstoffen zijn toegevoegd. Een echte aanrader zijn de Marie-Jetjes, snoeptomaatjes op zoetzuur. Bezoek de boerderijwinkel en proef het heerlijke Brabant uit Diessen!